Onze missie is het vinden van de juiste organisaties die aansluiten bij de carrièrewensen van onze kandidaten. De omgekeerde route gaan wij ook zeker niet uit de weg. Ben je op zoek naar de geschikte kandidaat voor de invulling van jouw vacature? FenterDaniels helpt graag bij het vinden van de juiste kandidaten middels Werving & Selectie, Detachering, Interim Management of Executive Search!

Onze aanpak is resultaatgericht en betrokken: wij zijn een Business Partner voor de instroom van zowel vast als tijdelijk talent. Als ervaren organisatie hebben wij oog voor detail, een discrete aanpak en streven we altijd naar de beste match tussen organisatie en kandidaat. Uiteindelijk is iedereen gebaat bij een structurele oplossing.

Werving & Selectie
Zoek je een nieuwe collega voor een vaste positie binnen jouw bedrijf? Wij helpen je graag. Door ons grote netwerk en expertise van de arbeidsmarkt zijn wij in staat om je snel en adequaat te helpen. We inventariseren wat je echt zoekt en schakelen snel. Geen valse beloftes, maar een snel antwoord. We kunnen je wel, of niet helpen.

Dat kunnen we omdat we zelf ervaren zijn binnen jouw vakgebied en weten wat daar speelt. Specialisten zoeken specialisten. Binnen de Werving & Selectie onderscheiden we “Extended Search” en Search op basis van “No cure No pay”. Voor de zwaardere rollen boven de 100K werken wij alleen op basis van Executive Search.

Detachering
Detachering is een oplossing voor jouw organisatie als je op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit jouw reguliere bezetting afwezig zijn wegens ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit, zoals gedurende een project of een piekmoment. Onze detacheringskrachten hebben veel ervaring, waardoor zij in staat zijn om direct impact te hebben binnen jouw organisatie. Hun kennis en kunde zorgt ervoor dat zij moeiteloos kunnen meedraaien op het niveau dat je gewend bent.

Interim Management
Bij Interim Management zetten we ervaren specialisten op beleidsmatig posities in op tijdelijke basis. Het gaat hier om ZZP'ers die wij inhuren om ze vervolgens bij jouw organisaties op projecten in te zetten. Door een groot netwerk aan deze zelfstandige specialisten zijn wij in staat om snel de juiste persoon voor te stellen en deze in te zetten op een project. Uiteraard monitoren wij het project constant, zowel met de opdrachtgever als met de specialist.

Executive Search
Wanneer je als opdrachtgever een zwaardere specialistische vacature hebt of een senior management rol op een zeker niveau, dan gaan onze Executive Search Specialisten aan de slag. Deze Consultants hebben minimaal 15 jaar ervaring in W&S, waarbij ze minimaal 5 jaar ervaring hebben in zwaardere (100+) rollen. Vanuit de verschillende specialisaties gaat het team van Headmappers, headhunters en recruitment specialisten aan de slag om de juiste mensen uit de markt te halen.